Heb jij altijd al je man/vriend(in) op een speciale manier willen verrassen,… of heb jij de ambitie om paal/stripteasedanseres te worden….Misschien wil jij wel voor jezelf alle trucjes aan de Paal leren???Dan is deze cursus waarschijnlijk wel iets voor jou.De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 1/2 uur en worden privaat gegeven. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderde.

Strip Cursus volgen

Is een stripcursus net iets teveel van het goede, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een workshop te boeken.Deze duurt 2 1/2 uur. In deze workshop leer je op een gezellige ontspannen manier de beginselen van het paaldansen. Enorm leuk voor vrijgezellenfeesten, of eigenlijk wel voor welke reden je ook kunt bedenken. Mocht je het zo leuk vinden kun je altijd besluiten om door te gaan met de cursus. De prijzen voor de workshop bedragen 30 euro per persoon bij een deelname van 10 personen. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om PRIVÉ-LES te volgen.

Vind je het paaldansen net iets te hoog gegrepen, maar zou je wel willen leren om op een sexy, sensuele, erotische manier te leren strippen. Kun je altijd besluiten om een striptease cursus of workshop te volgen. in groepsverband of privé-les.