Het gebruik van spannende slaapkamer speeltjes

Seksspeeltjes kunnen de relatie een enorme boost geven. Er is veel om naar uit te kijken wanneer je ze nog nooit hebt geprobeerd. Maar als je erover denkt om seksspeeltjes uit te testen of misschien heb je al een flinke verzameling, is het raadzaam eerst te overleggen met je partner. Onderstaand artikel “Het gebruik van spannende slaapkamer speeltjes” geeft je een kleine leidraad hoe je best dit met je partner aanpakt.

Onthou dat alles moet gebeuren met onderlinge toestemming

Voor dat je wil gaan experimenteren met seksspeeltjes, is het heel belangrijk dat je in onderling overleg met je partner alles bespreekt over het gebruik van seksspeeltjes. Beide kanten moeten open staan om hulpmiddelen voor seks te gebruiken. Het hele punt is dat beide kanten er opgewonden van geraken. Sommige mensen zijn opgewonden door het contrast tussen erotische stimulatie en genot. Jij en je partner moeten gewoon de limieten verleggen, grenzen creëren en elkaar vertellen wat leuk is of niet. Seksspeeltjes zijn een seksuele fantasie met plezier, zelfbeheersing en soms dominantie met onderwerping. Onderlinge toestemming mag nooit uit het oog worden verloren.

Seksspeeltjes schoonmaken en onderhouden

Het nadeel van plezier met seksspeeltjes is de verspreiding van vocht tijdens het vrijen. Je moet elke keer opruimen wanneer je het hebt gebruikt. In het andere geval zullen ziektekiemen zich erop verspreiden en dingen snel gaan ruiken. Elk apparaat heeft verschillende instructies voor reiniging en onderhoud. Een tip: gooi de verpakking niet weg voor dat je precies weet hoe je je speeltje echt goed kunt reinigen. Warm zeep en water werken uitstekend voor het meeste seksspeelgoed.

Vermijd infecties

Alles met een batterij moet waarschijnlijk zorgvuldiger worden schoongemaakt omdat water accu’s en dergelijke kan vervuilen. Het is trouwens goed om de batterijen uit apparaten te halen wanneer je ze niet gebruikt. Een laatste niet onbelangrijk advies: steek nooit speelgoed in de vagina nadat het in de anus is geplakt, tenzij je het eerst schoon maakt. Rectale kiemen kunnen vervelende vaginale infecties veroorzaken. De moraal van het verhaal. Kies het juiste seksspeeltje voor jou en je partner. Hou het schoon en zorg er voor dat jij en je geliefde altijd op dezelfde golflengte zitten. Het maakt de seksuele beleving in de slaapkamer alleen maar nog meer spannend.